Met Debtor Business BV creëren wij het Credit Management van nu. Door de ultieme combinatie van zakelijkheid en samenwerking, de verbinding tussen teams. Dit zorgt voor optimale return on investment.

Flexibel, eigentijds, op maat, op tijd en met resultaat. Van outsourcing, e-learning tot consultancy: Debtor Business heeft het in huis. In Nederland en internationaal. Voor grote en kleine organisaties. Transparant en doortastend.

Ontdek onze onderscheidende outsourcing. Zie wat onze consultancy teweegbrengt. En geef de concurrentie het nakijken met Debtor Business e-learning en training voor uw medewerkers.

Een coachtraject bij Nusa Services is een combinatie van gesprekken en oefeningen. Ben je bereid bent naar jezelf te kijken? Wil jij snappen welke patronen steeds terugkomen en waarom? Liever nog, wil je van die patronen af? Dan is een coach traject geschikt voor jou! 

Ik ben opgeleid als NLP master coach en als systemisch werk dus de coachtrajecten zijn een combinatie van beide vormen én wat er verder nog allemaal nodig is om jou weer prettig te laten voelen. 

Wil je zelf meer weten over coachen of systemisch werk, doe dan mee met een van onze workshops.

Enkele opdrachtgevers......

AkzoNobel100
GEA 100
LOI 100
Carglass 100
unit4100
BOSCH 100
Tip trailer
Bakker100
AVG100
GAC 100