Met Debtor Business BV creëren wij het Credit Management van nu. Door de ultieme combinatie van zakelijkheid en samenwerking, de verbinding tussen teams. Dit zorgt voor optimale return on investment.

Flexibel, eigentijds, op maat, op tijd en met resultaat. Van outsourcing, e-learning tot consultancy: Debtor Business heeft het in huis. In Nederland en internationaal. Voor grote en kleine organisaties. Transparant en doortastend.

Ontdek onze onderscheidende outsourcing. Zie wat onze consultancy teweegbrengt. En geef de concurrentie het nakijken met Debtor Business e-learning en training voor uw medewerkers.

Een coachtraject bij Nusa Services is een combinatie van gesprekken en oefeningen. Iedereen kan in aanmerking komen voor coaching. Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent en bereid bent naar jezelf te kijken. 

Jouw hulpvraag kunnen we systemisch bekijken. Middels een opstelling kan je inzicht krijgen over jouw patronen en dynamieken binnen de verschillende systemen (familie - organisatie - vereniging etc). 

Met de verschillende workshops en trainingen leer je meer over coachen of word je zelf begeleider bij opstellingen

 

Enkele opdrachtgevers......

AkzoNobel100
GEA 100
LOI 100
Carglass 100
unit4100
BOSCH 100
Tip trailer
Bakker100
AVG100
GAC 100