Een wijntje bij het eten…

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Het is vandaag 10 September 2014

Gisteren heb ik samen met drie collega’s gedineerd in een plaatsje in Polen. In een restaurantje op het plein de “Manifactura” vlak achter ons hotel “Andels”.  Ik ben Nederlandse, mijn vrouwelijke collega Amerikaanse en van de mannelijke collega’s is er één een Pool en de ander een Griek. We verstaan elkaar omdat we voor hetzelfde bedrijf werken, voor hetzelfde project. We zijn allemaal consultants en we hebben woordgrapjes die alleen wij begrijpen. (Beroepsdeformatie noemen we dat). Hoe bijzonder is dit!?

De Pool zou graag zien dat ik over drie weken naar Estland ga maar ik zit helemaal volgeboekt. Die week zit ik in Rusland en heb geen ruimte om te schuiven. “Kan je deze reis dan niet annuleren?” vraagt de Pool. Nee sorry. Na deze week moet ik achtereenvolgens nog naar Denemarken, Marokko en Rusland en kreeg Spanje er ook al niet meer tussen gepropt. Vanaf 6 Oktober ben ik weer beschikbaar. De Pool kijkt niet blij….

Wij wel, wij lachen ons rot. Maar ja, wij drinken dan ook een wijntje bij het eten.

Succesvolle transformatietrajecten begeleid bij o.a.

unit4 logo Suzanne van der Horst